V&S Milieu
V&S Milieu
Roland Somers Roland Somers

Roland Somers


is mede-oprichter van V&S Milieu Adviseurs in 1993. Hij studeerde in 1987 af aan de HBCS te Velp, met als studierichting ‘bodemsanering en bodembescherming’. Hij is gespecialiseerd in procesmanagement, contractvorming en aanbesteding en technische milieuvraagstukken met een juridische achtergrond. Sinds 2008 is hij tevens geregistreerd mediator.

 
Persoonlijke Email Email Roland Somers
Persoonlijke CV downloaden Persoonlijke CV
LinkedIn-profiel LinkedIn-profiel
Ap Kemmeren Ap Kemmeren

Ap Kemmeren


is mede-directeur van V&S Milieu Adviseurs. Hij studeerde in 1998 af aan de Landbouw Universiteit te Wageningen in ‘milieutechnologie’. Hij is gespecialiseerd in saneringscontracten,- technieken en verspreidingsprocessen. Deze kennis en ervaring zet hij in bij het projectmanagement en directievoering van zowel de voorbereiding als uitvoering van bodemsaneringen.

 
Persoonlijke Email Email Ap Kemmeren
Persoonlijke CV downloaden Persoonlijke CV
LinkedIn-profiel LinkedIn-profiel
Edwin Daemen Edwin Daemen

Edwin Daemen


studeerde in 1988 af aan de HAS te 's-Hertogenbosch en heeft in het verleden veelvuldig in-situ saneringssystemen en waterzuiveringen ontworpen, aangelegd en onderhouden. De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in milieukundige begeleiding en directievoering van bodemsaneringen. Edwin is erkend en geregistreerd milieukundig begeleider voor de protocollen 6001 en 6002.

 
Persoonlijke Email Email Edwin Daemen
Persoonlijke CV downloaden Persoonlijke CV
Stephan van Helden Stephan van Helden

Stephan van Helden


richt zich na zijn dubbele opleiding chemische technologie en technische bedrijfskunde op bedrijfsmilieubeheer in de breedste zin van het woord. Sinds 2002 begeleidt hij bedrijven bij het formuleren van hun milieubeleid en voert hij specialistische projecten in het kader van de Wet milieubeheer uit.  Hierbij moet worden gedacht aan de PGS, BEVI, BRZO en ADR waarvan hij voor de laatste sinds 2008 formeel ‘Vakbekwaam veiligheidsadviseur’ is.

 
Persoonlijke Email Email Stephan van Helden
Persoonlijke CV downloaden Persoonlijke CV