V&S Milieu
V&S Milieu

V&S verhuisd per 1 april. Nee, geen grap!

Op 1 april 2019 is de verhuizing naar een ander pand, namelijk naar de Dr. Anton Philipsweg, in Tilburg een feit geworden. Qua afstand gelegen op ongeveer 100 meter van onze vorige locatie. De laatste maanden is het het pand aan de Anton Philipsweg 23-25 voor ons verbouwd. Na deze verbouwing beschikken we nu over een modern kantoor met voldoende plaats voor alle adviseurs en onze back office. Onze samenwerkingspartners AXXIA en BMD Advies verhuizen met ons mee. 3 mooie bedrijven zijn hiermee nu onder 1 dak gevestigd.

We hebben de beschikking over 2 verdiepingen; waar we kunnen werken aan projecten voor onze opdrachtgevers. Op de tweede verdieping hebben we de beschikking over een multifunctionele ruimte die kan worden gebruikt voor trainingen en bijeenkomsten.

Duurzaam ingericht

Bij de inrichting hebben we uiteraard ook gekeken naar duurzaamheid. Zo hebben we overal LED verlichting en kijken we hoe we zoveel mogelijk bestaand meubilair kunnen hergebruiken. In ons workcafé komt een inventaris van een echt voormalig café welke we een tweede leven geven. Onze koffie komt voortaan van Peeze en is volledig Fairtrade. De vloerbedekking komt bij een van één van de nationale 'koplopers' (DessoTarkett) vandaan en de tegels worden gelegd met milieuvriendelijke lijm. Een andere aanwinst is onze douche. Deze gaat onze medewerkers motiveren om, als de afstand het toelaat, vaker op de fiets naar het werk te komen. Bezweet aankomen is nu geen argument meer.

Multifunctioneel

Waar we in ons nieuwe pand veel aandacht aan besteden is een bijeenkomst- en trainingsruimte. De ruimte is ingericht als een echt Workcafé waar een goede wifi verbinding is en we makkelijk kunnen schuiven met de tafels en stoelen voor een ideale opstelling. Er is volop ruimte en we gaan werken met een smart-board waar we alle zaken duidelijk op kunnen weergeven en waar we direct aantekeningen op kunnen maken.
Ook biedt het Workcafé plaats voor het voeren van informele overleggen en het ontvangen van opdrachtgevers en relaties.

Binnenkort ontvangen wij u graag

Op dit moment zijn we nog druk met de laatste verhuis-, inrichtings- en opruimperikelen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat u hier geen last of vertraging van zult ondervinden. Uiteraard nodigen we u uit om binnenkort een kijkje te komen nemen op ons nieuwe kantoor. 

lees meer terug naar overzicht