Medior adviseur bodemsanering en omgeving

Als medior adviseur bodemsanering en omgeving geef jij inhoudelijk invulling aan de projectwerkzaamheden. Het zit in je aard dat je collega’s en opdrachtgevers ontzorgt, je werkt zelfstandig, binnen de afgesproken kaders. Je kunt uitstekend plannen en werkt adviezen en opdrachten grondig en nauwkeurig uit. Jouw werkzaamheden liggen voornamelijk op het vlak van bodemsanering en dan met name de planvorming, contractvorming, toezicht en milieukundige begeleiding vanuit de rol van projectleider. Natuurlijk heb je oog voor kansen en mogelijkheden en kijk je altijd net even iets verder dan het gevraagde.

Jouw profiel

  • Je hebt een relevante HBO- en/of universitaire opleiding afgerond.
  • Je hebt minimaal 3 à 5 jaar technische, inhoudelijke en procedurele kennis opgebouwd op het gebied van bodemverontreiniging met voorbeelden van uitgevoerde bodemsaneringsprojecten.
  • Je kunt zelfstandig werken, bent collegiaal, je ontzorgt en hebt een pro-actieve werkhouding.
  • Natuurlijk sta je zowel mondeling als schriftelijk je mannetje/vrouwtje bij adviezen en overleggen.
Aarde

Ons aanbod

Een veelzijdige functie binnen een gevarieerd werkterrein en klantengroep en een grote diversiteit van onze 35 collega’s in Tilburg en Goes. Er zijn volop mogelijkheden om binnen de functie en/of de zusterbedrijven te groeien. Wij bieden uiteraard goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar daarnaast ook een aantal, voor ons, vanzelfsprekendheden zoals:

  • Begeleiding door ervaren, deskundige en leuke collega’s.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden door training “on the job” en opleidingen.
  • Flexibiliteit met natuurlijk thuiswerkmogelijkheden.
  • Inspirerende, moderne werkomgeving en collega’s. Zowel op inhoudelijk als op sociaal gebied.

Meer weten?

Wil je graag bij ons komen werken? Herken jij jezelf in het bovengenoemd profiel? Twijfel dan niet en stuur ons een bericht: info@v-smilieu.nl, t.a.v. Roland Somers (06-51836591) of Ap Kemmeren (06-22979519). Of kijk voor meer informatie op onze site. Bellen mag natuurlijk ook.Neem contact op met V&S Milieu Adviseurs voor meer informatie of vragen