Daarom V&S Milieu Adviseurs

  • Projectbegeleiding van A tot Z
  • Betrokken, betrouwbaar en ontzorgend
  • Oplossingsgericht
  • Duurzaam, strategisch en rationeel advies
  • Inventief en vasthoudend
  • Ruim 30 jaar ervaring, brede expertise


Over V&S

V&S Milieu Adviseurs brengt projecten van idee naar realisatie. Dat kunnen projecten zijn op het snijvlak van bodem, ondergrond en milieu, maar veel vaker is het een combinatie daarvan. V&S richt zich daarbij altijd op de toekomst, een toekomst waarin plaats is voor duurzaamheid en samenwerking met stakeholders in de fysieke leefomgeving. Al sinds de jaren negentig staan participatie en draagvlak bij V&S voorop: in alles wat we doen, leggen we de verbinding met de omgeving. Actuele thema’s als klimaatadaptie, energietransitie, gebiedsontwikkelingen, water en natuur zijn daarbij belangrijk.

Juist als de weg niet volledig uitgestippeld is

Opdrachtgevers – zowel overheden als bedrijven – kunnen rekenen op onze betrokkenheid en erop vertrouwen dat wij hun probleem uit handen nemen. Wij beseffen maar al te goed dat zo’n probleem een bedreiging kan vormen voor de continuïteit van het bedrijf, de (her)ontwikkeling van een gebied kan dwarsbomen of de waarde van de grond onder druk zet. V&S houdt daarom altijd het gewenste eindresultaat voor ogen, nuchter en praktisch als wij zijn. Juist als de weg er naar toe niet volledig uitgestippeld is, maar er maatwerk geleverd moet worden. Wij houden niet van ‘hokjes denken’ en worden heel graag uitgedaagd!

Altijd een passende oplossing

Wat ons drijft is dat wij met ons werk een positieve bijdrage kunnen leveren aan de fysieke leefomgeving en het verschil kunnen maken op duurzaamheidsvlak. Maar wat wij vooral willen is dat onze opdrachtgever geen omkijken heeft naar het project. Wij zorgen voor een passende oplossing, waarbij wij binnen de beleidskaders, het beschikbare budget, tijd en kwaliteit blijven.

Het grotere plaatje

V&S Milieu Adviseurs is onderdeel van een groter geheel. Met ruim 35 medewerkers ondersteunen wij onze opdrachtgevers op het brede vlak van bodem, milieu, arbo, duurzaam ondernemen en energie. Dit doen wij samen met BMD Advies Zuid onder de paraplu Duurzaam Vertrouwd BV. Onder deze paraplu valt ook AXXIA. Met AXXIA helpen wij bedrijven de balans te vinden tussen (bedrijfs)economische activiteiten, zorg voor de kwaliteit van onze leefomgeving, ons Natuurlijk Kapitaal en aandacht voor medewerkers en consumenten.Neem contact op met V&S Milieu Adviseurs voor meer informatie of vragen