Werken bij

Wil jij jezelf graag verder ontwikkelen als adviseur ‘bodem’? Kun je buiten de geijkte kaders denken en schrik je niet van ongebaande wegen?
Dan zoeken wij jou!

Wij zijn V&S Milieu Adviseurs. Sinds de jaren 90 werken wij aan een groot aantal verschillende projecten. Op dit moment hebben wij onder andere binnenstedelijke GGB- of (VOCl-) saneringsprojecten, Chemie-Pack, de herinrichting van een vuilstortplaats of een bodemsanering in een 'archeologische vindplaats' onder onze hoede. Wij zijn van alle markten thuis, houden niet van ‘hokjes denken’ en worden graag uitgedaagd.

Een groot deel van ons werk heeft tegenwoordig raakvlakken met klimaatadaptie, energietransitie en andere maatschappelijke ontwikkelingen. Daar zijn we erg blij mee, want zo kunnen wij samen met onze opdrachtgevers onze leefomgeving een beetje gezonder te maken. Dit is jouw kans om het vertrouwen van opdrachtgevers te winnen en aan bijzondere projecten te werken.


Op dit moment hebben wij bij V&S twee vacatures:

Senior adviseur bodemsanering en omgeving
Medior adviseur bodemsanering en omgeving

Meer vacatures

AXXIA
BMD Advies

Aardedoorsnede

Het grotere plaatje

V&S Milieu Adviseurs is onderdeel van een groter geheel. Met ruim 35 medewerkers ondersteunen wij onze opdrachtgevers op het brede vlak van bodem, milieu, arbo, duurzaam ondernemen en energie. Dit doen wij samen met BMD Advies Zuid onder de paraplu Duurzaam Vertrouwd BV. Onder deze paraplu valt ook AXXIA. Met AXXIA helpen wij bedrijven de balans te vinden tussen (bedrijfs)economische activiteiten, zorg voor de kwaliteit van onze leefomgeving, ons Natuurlijk Kapitaal en aandacht voor medewerkers en consumenten.Neem contact op met V&S Milieu Adviseurs voor meer informatie of vragen