Senior adviseur bodemsanering en omgeving

Als senior adviseur bodemsanering en omgeving is het belangrijk dat jij strategisch en inhoudelijk, samen met de opdrachtgever, invulling geeft aan de werkzaamheden. Het zit in je aard dat je opdrachtgevers ontzorgt, je bent een volwaardige gesprekspartner. Jouw adviezen zijn maatwerk, je kijkt verder dan alleen het vakinhoudelijke en denkt ook buiten de kaders van alleen bodem of bodemsanering.

Afhankelijk van jouw eigen interesses en capaciteiten kan dit werkveld later verbreed worden. Bijvoorbeeld naar de andere milieuthema’s van onze zusterbedrijven BMD Advies of AXXIA Duurzaam Ondernemen of juist verdieping in bodem als het gaat om duurzaamheid zoals bodemvitaliteit.

Jouw profiel

  • Je hebt een relevante HBO- en/of universitaire opleiding afgerond.
  • Je hebt minimaal 10 jaar technische, inhoudelijke en procedurele kennis opgebouwd op het gebied van bodemverontreiniging en de fysieke leefomgeving met voorbeelden van uitgevoerde bodemsaneringsprojecten. Uiteraard beschik je over het bijbehorende netwerk in Noord-Brabant en omgeving.
  • Je kunt zelfstandig werken, bent collegiaal, je ontzorgt en hebt een pro-actieve werkhouding.
  • Natuurlijk sta je zowel mondeling als schriftelijk je mannetje/vrouwtje bij adviezen en overleggen.
Aarde

Ons aanbod

Een veelzijdige functie binnen een gevarieerd werkterrein en klantengroep en een grote diversiteit van onze 35 collega’s in Tilburg en Goes. Er zijn volop mogelijkheden om binnen de functie en/of de zusterbedrijven te groeien. Wij bieden uiteraard goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar daarnaast ook een aantal, voor ons, vanzelfsprekendheden zoals:

  • Begeleiding door ervaren, deskundige en leuke collega’s.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden door training “on the job” en opleidingen.
  • Flexibiliteit met natuurlijk thuiswerkmogelijkheden.
  • Inspirerende, moderne werkomgeving en collega’s. Zowel op inhoudelijk als op sociaal gebied.

Meer weten?

Wil je graag bij ons komen werken? Herken jij jezelf in het bovengenoemd profiel? Twijfel dan niet en stuur ons een bericht: info@v-smilieu.nl, t.a.v. Roland Somers (06-51836591) of Ap Kemmeren (06-22979519). Of kijk voor meer informatie op onze site. Bellen mag natuurlijk ook.Neem contact op met V&S Milieu Adviseurs voor meer informatie of vragen